Yrityksemme

Bodymajasta:

Bodymaja on perustettu syyskuussa 2021.

 

Olemme Suomen johtava kehonkoostumusmittausten asiantuntija. Teemme kuukausittain useita tuhansia mittauksia ja tunnemme suomalaisten kehot.

 

Kehonkoostumusmittauksia jokaiselle:

 

Yrityksemme on erikoistunut kehonkoostumusmittauksiin ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme tarkkaa ja luotettavaa tietoa heidän kehostaan. Toimimme 12 mittauspisteessä, mikä mahdollistaa kattavan palvelun laajalla alueella.

 

Tiimimme koostuu omistautuneista yrittäjistä, jotka ovat valmiina palvelemaan vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin kehoaan ja saavuttamaan henkilökohtaisia terveys- ja hyvinvointitavoitteitaan.

 

Meille on tärkeää tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen ja mukava kokemus. Siksi käytämme vain parhaita laitteita ja uusinta teknologiaa. Kun yhdistämme tämän helppolukuiseen raportointiin, voimme varmistaa, että jokainen mittaus on tarkka ja luotettava sekä helposti ymmärrettävä.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa asiakkaidemme matkaa kohti parempaa hyvinvointia. Jokainen mittaus on askel kohti terveempää ja onnellisempaa elämää, ja olemme täällä tukemassa jokaista askelta.

 

Tervetuloa mittauspisteisiimme – olemme täällä taustalla sinua varten, vuoden jokaisena päivänä jo yli 55 000 mittauksen kokemuksella.

Bodymajan tiimi:

Asiakaspalvelu

[email protected]

Puh. 010 517 3991, puhelinpalvelu arkisin klo 9-15.30

 

Perustaja, Toimitusjohtaja

Aapo Hirvensalo

[email protected]

puh. 045 111 5454

(päivystys, sopimukset ja median yhteydenotot)

 

Co-Founder, COO

Jenni Hirvensalo

[email protected]

(Aspa, Yhteistyöt, SOME)

Muu tiimi:

Omat järjestelmäkehittäjät
Siivous 6-7x viikossa ostopalveluin


Bodymaja_Logo_Vaaka