Asiakkaiden kokemuksia
Bodymajasta

Bodymaja 5 tähteä

Tyytyväiset asiakkaat ja palvelun kehittäminen ovat meille tärkeitä. Bodymajan kehonkoostumusmittauksia on tehty jo yli 55 000 kappaletta ja palaute saa meidät aina hyvälle tuulelle. 

Tässä muutamia asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme:

Kävelin sattumalta Bodymajan pisteen ohi Koskikeskuksessa. Olin pitkään miettinyt ja vähän etsinytkin kehonkoostumusmittausta mutta tavanomainen ajanvaraus tuntui kiireisessä aikataulussa haasteelliselta.

Bodymajan palvelu oli käsittämättömän helppo, hienosti tuotteistettu ja varsinkin kädestä pitäen opastettu. Raportointi oli todella kattava ja jokainen osio vielä erikseen avattu tulkitsemisen helpottamiseksi. Itsepalvelukoppi on täydellinen juuri siihen, että arvot voi käydä mittauttamassa kun itselle sattuu sopimaan! Aivan loistava palvelu, en voi kuin suositella. Ostin heti 3x sarjakortin kehityksen seuraamiseksi. Suosittelen!
- Ari
Pidin siitä, että sain mennä mittaukseen koska tahansa minulle sopi. Mittaukseen ei mennyt yhteensä aikaa kuin n. 5 minuuttia (sis. vaatteiden riisuminen ja pukeminen). Todella helppoa ja vaivatonta. Tulokset oli helposti luettavissa, ja selkeästi kerrottu, mitä mikäkin tarkoittaa. Aion käydä uudestaan n. puolen vuoden päästä.
- Nilla
Mittaus oli helppo suorittaa, ohjeet olivat hyvät, ja tulokset kiinnostavia. Kiva, että tulokset säilyvät teillä tallessa. Ensin mietin, että olisi ollut kiva saada tulokset myös paperisena, mutta oikeasti sähköinen muoto on ehdottomasti parempi, jos pitää valita. Yksittäisen mittauksen hinta on ehkä vähän korkea, kun samalla hinnalla saisin sen omalta kuntosalilta ja pt kävisi sen lisäksi kanssani läpi. Offerilla-tarjouksen hinnalla (10€) olisin varmaan ostanut heti ainakin 2-3 mittausta, jos se olisi ollut mahdollista. Mutta koko vuoden mittaukset kyllä houkuttelee ja vakavasti harkitsen sellainen tilaamista.
- Julia
Hinta oli vallan kohdillaan. Raportti oli selkeä ja helppolukuinen. Pyrin käymään inbodymittauksessa kerran vuoteen ja aiemmin olen saanut vain yhden tiivistelmälapun, mihin mittaustulokset on tiivistetty. Tässä on paljon tietoa, mutta jos et osa sitä lukea niin tulkinta on todella hankalaa. Teillä raporttiin on avattu selkeästi, mitä mikäkin tarkoittaa ja mitkä ovat viitearvot. Palvelua todella helppo ja vaivaton käyttää. Tulen ehdottomasti toistekin. Suosittelen ehdottomasti myös ystävilleni, että käyttävät teidän palveluitanne.
- Heidi
Bodymaja Oy
4.9
Perustuu 166 arvioon
powered by Google
Peter Solifer
Peter Solifer
15:10 26 Sep 22
Mittauskoppi sijaitsee hyvällä paikalla Raision Myllyssä. Siinä pystyy hyvin odottelemaan jos edellinen asiakas on vielä mittauksessa. Mittaus koppi ja itse mittauskone on siisti. Kehonkoostumusmittaus ei kestä kuin muutaman minuutin. Itse mittaus on helppoa ja kaikki lukee näytöllä suomeksi. Mittauksen jälkeen tuloksen näkee Bodymajan "Oma Body" -sivulla jonne saa myös henkilökohtaisen linkin tekstiviestillä/sähköpostilla.
Sirkku Majamäki
Sirkku Majamäki
10:53 15 Sep 22
Maksamisesta testaukseen erittäin helppoa ja vaivatonta. Hinta varsin kohtuullinen. Testauskopin sijoitus Lahden Triossa hyvä, häiriötekijöitä ei ollut. Plussaa myös se ettei mitään aikoja tarvitse varata, kopille voi mennä silloin kun itse parhaaksi näkee. Yllätys oli miten paljon tietoa kehonkoostumuksestaan mittauksella saa. Suosittelen lämmöllä kaikille omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.
Jessica Dahlia
Jessica Dahlia
16:17 03 Aug 22
Olen erittäin tyytyväinen palvelun helppouteen ja vaivattomuuteen. Palvelu sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan. Palvelu sopii erinomaisesti myös vuorotöissä käyville, kuten myös ruuhkavuosissa elävillekin, sillä voi itse päättää milloin on sopiva hetki käydä mittauksessa.Hinta on mielestäni kohtuullinen, saat samaan hintaan tulokset hyvin tarkkaan selitettynä, että mitä mikäkin mittaustulos tarkoittaa ja saat mahdollisesti ehdotuksia kuinka voisit parantaa terveyttäsi parempaan suuntaan, mikäli siis sinulla olisi tuloksien mukaan kehitettävän varaa. Suosittelen tätä palvelua ystävilleni, koulukavereilleni ja lähimmäisilleni! Kiitos paljon!
Timo Calonius
Timo Calonius
06:58 02 Jun 22
Odottelu vapautuneen koppi ajan edessä voi hermostuttaa kärsimätöntä asiakasta, mutta odotus palkitsee ja antaa hyvän melko hyvin suuntaa antavan arvion missä kunnossa "body" on ja mitä pitäisi tehdä.Säännöllinen käynti kopissa määräajoin elämäntapa ja ruokatapa muutosten kautta on parempi kuin käydä aikaa vievissä ja kalliissa "lääkärin - ja laboratorio kokeissa."
Heikki Maukonen
Heikki Maukonen
06:27 02 Jun 22
Tämä palvelu on loistava 👌Hintaa pidän sopivana ja käyttö on todella helppoa. Ohjeet ovat selkeät, niiden avulla mittaus onnistuu helposti. Jyväskylässä sijainti on ihan ok, mutta markettien yhteydessä olisivat varmasti paremmin saavutettavissa. Mittauskoppi oli siisti ja miellyttävän oloinen.Parasta on tulosten saaminen pdf-tiedostona, josta selviää ymmärrettävästi oleelliset mittaustulokset.Kiitos hyvästä ideasta ja palvelusta, suosittelen muillekin.
Katso kaikki arvostelut
js_loader
Tämä oli mielestäni vaivaton tapa saada tietoa. Palaute oli lisäksi selkeä ja helposti tulkittavissa ja hinta hyvin kohtuullinen. Voisin lämpimästi suositella muillekin.
- Kirsi
Sopiva hinta oli suurin tekijä palvelun valintaan. Kaikki toimi ohjeiden mukaan kätevästi. Mittauspiste oli siisti ja kaikin puolin miellyttävä asioida. Tulokset olivat kattavat ja hyvin selitetty. Suosittelen palvelua sitä harkitseville.
- Tuomo
Hinta oli hyvä, mihin olen aikaisemminkin tottunut, hyvä sijainti, sekä ohjeet. Kaikin puolin hyvä ja helppo kokemus. Raportin analyysikin oli mielenkiintoinen ja kattava.
- Akseli
Kehonkoostumusmittauksen hinta on mielestäni juuri sopiva! Saatava alennus ostaessa enemmän kuin yhden käynnin on mielestäni erinomainen. Myöskin mittauksessa käynti sujui erittäin vaivattomasti. Kone opasti hyvin ja selkeästi, ja tiesin kokoajan mitä tapahtuu, vaikka tilanne oli uusi ja jännittävä. Verkkosivunnekin ovat aivan loistavat ja kertovat kattavasti esimerkiksi mitattavista arvoista ja mitä ne kertovat kehostasi. Suosittelin teitä monille ystävilleni!
- Janika
Hinta oli sopiva ja "maja" toimi erinomaisesti. Mittaus itsessään oli vikkelä ja hyvä, joka sopii ainakin itselle hyvin, käyden mittauksessa muutaman kuukauden välein. Sijaintina Myllyn mittauspiste on erittäin hyvä, sillä ennen olen joutunut ajamaan toiselle puolelle Turkua päästäkseni mitattavaksi. Suosittelen ehdottomasti kavereille
- Rasmus
Hinta oli oikein sopiva, sekä mittaus onnistui nopeasti ja sujuvasti. Ohjeet olivat oikein selvät ja kaikki onnistui moitteettomasta! Kehon kehityksen näkeminen tilastollisesti on oikein hyvä boosti treenien jatkolle!
- Niklas
Tykkäsin palvelun helppoudesta. Löysin Bodymajan hyvin, ohjeet olivat selkeät ja raportti tuli nopeasti. Aion käyttää palvelua uudelleenkin ja suosittelen ehdottomasti tätä kavereille. Toivoisin Bodymajaa myös Kuopioon! (Bodymaja vastaa: Olemme nyt Kuopiossakin.)
- Minna
Hinta oli edullinen, laitetta oli helppo käyttää. Sijainti kauppakeskuksen yhteydessä ja laajat aukioloajat plussaa. Yhteenveto tuli testin jälkeen nopeasti sähköpostiin, vahva suositus!
- Lotta
+ Hinta on erittäin hyvä. + Huippuhyvä inbody laite.  + Palvelu on helppo ostaa. Selkeä ohjelma. + Joustava: ei tarvitse varailla aikoja yms. + Palvelua on helppo käyttää. Hyvät ja selkeät ohjeet omatoimiseen mittaukseen. + Tulokset selkeästi "omapalvelussa" + Omatoimisessa mittaamisessa on se hyvä puoli, että ei tarvitse jännittää mittaajaa.  - Ainoa miinus, jos väkisin negatiivista hakee on mittauspaikka joka on tilana hieman pieni. No toisaalta eipä siellä nyt hirveesti tarvitse liikkua.
- Vesa
Oikein toimiva konsepti, ainakin minulle, tälläiselle lähes 50-v miehelle, joka haluaa selvittää mikä kehontilanne tällä hetkellä on, mahdollisimman huomaamattomasti eli ilman mitään paasausta liikalihavuudesta (kun tiedän sen itsekkin) tai sitten jotain pakko kuntosalien jäsenyys markkinointia. Harmi että ”löysin” Teidät vasta nyt Googlen avulla, koska liikunnallinen elämäni on jo alkanut tasan 2 vuotta sitten, niin jos tämä olisi ollut mahdollista ennen liikunnan aloittamista, niin olisi nyt vertailu pohjaa liikunnan avulla kehossa tapahtuneesta muutoksesta… No onneksi matkani painon pudotuksessa on vielä kesken, koska -30kg tavoitteesta on vasta eka kymmenen kiloa poistunut.
- Jani
Todella hyvä! Helppo käyttöinen, selkeä ja mielenkiintoinen. Bodymajassa oli kiva rauhallinen tunnelma. Vastaukset tuli heti puhelimeen ja oli hyvin selkeitä. Suosittelen!
- Mikaela
Hinta oli mielestäni erittäin kohtuullinen (mittaus x 3), ohjeet erittäin selkeät ja itse mittaus hyvin vaivatonta ja nopeaa. Tulokset todella monipuoliset ja oikein odotan seuraavaa mittausta, jotta saan nähdä eron ensimmäiseen mittaukseen! Ainoa harmitus on, että en tajunnut tehdä tätä heti painonpudotusprojektini alussa, niin olisi saanut vielä kattavamman kuvan muutoksesta. Ehdottomasti suosittelen tätä myös muille!
- Jenni
Tässä on kyllä hinta ja laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Toimintaohjeet olivat selkeät ja mittauksesta saatu raportti kattava. Aion ehdottomasti käydä uudestaan.
- Kati
Mieheni, joka oli oikein tyytyväinen Bodymajan palveluihin, suositteli minulle mittausta. Omakin kokemukseni oli pelkästään positiivinen. Mittauksen ostaminen oli vaivatonta ja hinta kohdallaan. Mittaus sujui hyvin ja mittauspisteen ohjeet olivat selkeät. Laite myös opasti hyvin asiakasta. Mittauspiste oli siisti ja hyvin löydettävissä. Tulokset tulivat nopeasti. Tulosten tulkintaa helpottivat viitearvot ja kattavat arvojen selitykset. Tulosten yhteydessä on myös selkeät tavoitearvot. Omalle vastuulle jääkin sitten se, että saa seuraavassa mittauksessa paremmat tulokset 🙂
- Anna
Bodymajan inBody palvelu on mielestäni edullinen ja käyttäjäystävällinen. Ei tarvitse aikoja varailla. Mittauslaite on nykyaikainen ja uutta mallia sekä tila on erittäin siisti. Raportin selitteet ja tietokentät ovat erittäin hyödyllisiä ja täydellisyydessään jopa parempia kuin esim kuntosalin valmentajan tulkinta. Toivoisin kuitenkin mahdollisuutta luoda pdf-raportti, jonka voisi halutessaan tallentaa omalle koneelle tai näyttää/jakaa valmentajan tai vaikka lääkärin kanssa (inBody 1:n sivun raportti). Voin suositella palvelua varauksettomasti.
- Jukka
Testauksen hinta saatuun palautteeseen nähden on mielestäni vähintäänkin kohtuullinen. Olikin yllätys, miten paljon tietoa testauksesta saakaan. Mittaus oli erittäin vaivatonta ja helppoa. Tila oli kivan hämärä ja jotenkin rauhallinen, erittäin siisti. Testauskopin sijoitus Triossa Lahdessa myös hyvä, hiukan erillään muusta hälinästä. Suosittelen mittausta lämpimästi kaikille, jotka haluavat kehonkoostumustaan seurata ja ovat hyvinvoinnistaan ja kunnostaan kiinnostuneita. Aijon käydä mittauksessa muutaman kuukauden päästä uudelleen.
- Sirkku
Paikka oli siisti, ohjeet selkeät ja kaikki toimi oikein hyvin. Lopuksi tietysti jäin hetkeksi seisomaan laitteelle, kun en tajunnut testin olevan ohi. Toisella kertaa varmasti ymmärrän. Tulokset tulivat nopeasti ja koska olen aikaisemmin käynyt mittauksessa osasin melko hyvin myös tulkita niitä. Voin hyvin suositella palvelua. Jos saisin toivoa niin palvelu voisi olla esim. Kampin kauppakeskuksessa, Forumissa tai Citycenterissä vaikka ei Triplakaan ole vaikeasti saavutettavissa.
- Anu
Itse mittaustapahtuma oli helppoa -laite ohjeisti käyttäjää selkeästi. Tuloksista oli kerrottu ymmärettävästi ja monipuolisesti.  Oli mielenkiintoista ja motivoivaa verrata tuloksia 2009 vuonna viimeksi otettuun testiin.  Kehonanalyysin hinta on mielestäni kohtuullinen ja tulokset vaikuttavat luotettavilta sekä varsin todellisilta, kun katsoo itseään peilistä. Sähköpostitse saamani palvelu on ollut nopeaa ja erittäin ystävällistä. Käytän palveluanne jatkossakin ja kerron mielelläni tästä mahdollisuudesta muillekin!
- Valo
Olin jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut menemään InBody mittaukseen. Monta kertaa olin jo varaamassa aikaa tähän. Kun löysin BodyMajan olin heti myyty. Ihan loistava palvelu, ja auki koko sen ajan kun kauppakeskus auki. Miten helppoa, joustavaa ja edullista! Itse mittaus sujui helposti selkeiden ohjeiden avulla. Puhelimen BodyMaja ohjelmasta voin tutkia ja tulkita tuloksia helposti. Erittäin mielenkiintoista lukea ja miettiä mitä asioille voisi tehdä parantaakseen tuloksia jos tarvetta.  Sitten vaan uudestaan mittaukseen. Itse aion ainakin käyttää palvelua jatkossakin. Suosittelen!
- Heidi
Olin innoissani tästä helposta ja vaivattomasta, rahansa arvoisesta mittausmahdollisuudesta. Minulle juuri sopiva palvelu, juuri sopivalla sijainnilla.
- Venla
Mielestäni erittäin helpoksi ja saavutettavaksi luotu konsepti. Inbodyyn oli helppo mennä omiin aikatauluihin sopivana ajankohtana ja matalalla kynnyksellä. Hinta oli mielestäni erittäin sopiva ja tulen varmasti ostamaan paketin uudelleen. Suosittelen jo useammalle ystävälleni jotka heti kiinnostuivat ostamaan testiä. Tulokset oli kirjoitettu hyvin auki kansankielellä ja oli helposti tulkittavissa.
- Riia
Tein 2021 loppuvuodesta päätöksen lähteä pudottamaan painoa, mutta halusin pyrkiä tekemään sen menettämättä merkittävästi lihasmassaa. Tutustuin vaihtoehtoihin seurata prosessin etenemistä, jonka perusteella löysin Bodymajan nettisivut tammikussa 2022. Bodymaja tarjoaa juuri sitä mitä tarvitsen eli helpon omaan aikatauluun sopivan mittauksen, jossa maksain vain tarvitsemastani palvelusta (laadukkaan ammattikäyttöön tarkoitetun mittalaitteen käytöstä) enkä kenenkään PT:n tai muun henkilön työajasta, joka kävisi itselle jo tuttua raporttia kanssani läpi. Bodymajan vahvuudet on loistava vapaus käydä mittauksessa itselle sopivaan aikaan ja itselle sopivassa paikassa. Hinta on myös edullisempi kuin palveluissa, joissa maksat mittalaitteen lisäksi mittaajalle. Omaa projektiani tukemaan otin 12kk Unlimited -palvelupaketin, jonka kanssa yhden mittauksen hinta jää todella edulliseksi, kun käyn mittauksessa kerran kuukaudessa.
- Juho
Mielestäni hinta oli sopiva ja kiva kun on myös edullisia "paketteja". Testissä käyminen sujui vaivatta ja sain tulokset luvatusti heti. Testikoppi oli todella siisti. Ihmettelin että pitääkö ovi jotenkin lukita sisältäpäin. Kiva että oli desinfiointipyyhkeitä. Kaiken kaikkiaan oiva ja helppo palvelu ja laitoinkin suositukset heti eteenpäin omassa IGssäni lähipiirilleni.
- Hanna
Hinta on mielestäni kohdillaan ja mittauspiste hyvässä paikassa(kauppakeskus kaaressa). Tulokset heti kännykässä ja selkeät. Samoin itse mittaus selkeästi ohjeistettu ja helppo suorittaa. Suosittelen sijoittamaan muutaman kympin vuodessa kolmeen mittaukseen jos olet kiinnostunut kehosi koostumuksesta.
- Jani
Mittaus sujui oikein vaivattomasti ja ohjeita oli riittävästi - niin sähköpostiviestin muodossa ennen käyntiä kuin itse mittaushuoneessa. Tulokset olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä (eli hyvin selitetty, kaikki termit eivät olleet minulle ennestään tuttuja). Tulokset olivat myös laajemmat kuin mitä odotin - arvioitu kalorien kulutus eri lajeissa oli kiva yllätys! Käyttäisin ehdottomasti uudestaan.
- Krista
Kävin ensimmäistä kertaa Bodymajan inbody-mittauksessa. Hieno systeemi, pääsee omien aikataulujen mukaan ilman ajanvarausta. Kattavat tulokset ja selitykset kätevästi heti mittauksen jälkeen luettavissa. Ostin kolmen kerran paketin, jotta pystyy seurailemaan oman kunnon kehittymistä, hintalaatusuhteeltaan se oli mielestäni paras vaihtoehto. Suosittelen!
- Emilia
Hinta oli edullinen ja sain kattavan raportin omasta kehostani. Se oli yllättävänkin yksityiskohtainen. Testaus oli erittäin vaivatonta ja yksinkertaista. Menen todennäköisesti uudelleen testiin noin 3-6 kuukauden kuluttua. On toivottavasti mukava nähdä aloitetun kuntosaliharjoittelun tuoma tulos.
- Paula
Kaikki toimi erinomaisen hyvin; sain nopeasti apua ongelmatilanteessa, kun olin laittanut väärän puhelinnumeron tietoihini. Laitetta oli helppo käyttää itsenäisesti ja bodymajan sijainti kauppakeskuksessa ilman ajanvarauksen tekoa etukäteen helpottivat ajatusta käydä mittauksessa silloin, kun se itselle sopii parhaiten.
- Tepa
Hinta oli sopiva ja mittaus tapahtui vaivattomasti. Ehdottomasti suosittelisin tätä muille.
- Harri
Hinta sopiva, laite selkeä ja helppo käyttää. Tulokset selkeät. Itse aion käydä taas 3kk päästä uudestaan kun ruokaremontti ja painonpudotus meneillään. Suosittelen lämpimästi.
- Taru
Mittaus oli mielenkiintoinen ja positiivinen kokemus. Sain hyvää tietoa ja motivaatiota parantaa tuloksiani. Hinta oli hyvä ja mittaus helppo ja nopea.
- Jetta
Olen käyttänyt inbodya aiemminkin joten tulosten tulkinta on jossain määrin tuttua, mutta vaikka ei olisikaan noista saa hyvän kuvan. Ja tykkään myös siitä että tulokset jäävät vertailtavaksi. Tulen varmasti käyttämään uudelleen ja suosittelen muillekin.
- Jari
Hinta on ok, otin saman tien vuosipaketin, kun meneillään on pitkäkestoinen projekti. Käytännön mittaus on helppo ja selkeä ja ääniopastus ymmärrettävä. Tällainen privaattimittaus madaltaa kynnystä, kun ei ole mikään huippukuntoinen, eikä ainoa kehityskohde ole lihasten lisäys vaan myös rasvakudoksen vähentäminen. Hyvin saa seurattua myös vamman jälkeistä kuntoutusta ja lihassymmetrian palautumista, koska arjessa ei niin helposti huomaa, että se toinen jalka on edelleen heikompi. Itselleni ainakin tosi kätevä ja kannustava tapa seurata muutosta pidemmällä aikavälillä!
- Eleonoora
Hinta oli kohtuullinen ja mittaus sujui helposti ja nopeasti. Tulokset olivat kattavat ja hyvin selitetty mitä mikäkin tulos tarkoittaa. Suosittelisin ehdottomasti kaverille.
- Jannika
Olen pitkä aikainen inbodyn mittauksen käyttäjä. Aikaisemmin mittaaminen on ollut aika kallista ja tätä on tullut tehtyä vain muutaman kerran vuodessa. Bodymajan myötä mittaaminen on edullisempaa ja helpompaa, kun ei tarvitse varata aikaa etukäteen mihinkään. Nykyisin tuleekin käytyä kehonkoostumusmittauksessa useammin, jolloin ruumiinrakenteen muutosten seuraaminen on helpompaa. Tämä helpottaa varsinkin ruokavalion virittelyä ja kuntosaliohjelmien muutosten seurantaa. Bodymajan oma body raportti on huomattavasti selkeämpi, kuin inbodyn alkuperäinen raportti. Olisi kyllä kiva jos mittauspisteet aukeaisivat jo klo 06, eikä vasta klo 07, jolloin ennen työpäivää olisi kiva käydä mittauksessa halutessaan.
- Ville
Helppo ja mutkaton palvelu. Mielenkiintoista tietoa ja hieno portaali.
- Amanda
Hinta oli mielestäni sopiva. Tulosten saaminen oli erittäin mielenkiintoista: Raportti oli laadukas ulkoisesti (kieli, ulkonäkö) ja sisällön kustomointi toimi hyvin. Suosittelinkin kokemuksen perusteella mittausta jo työkavereille.
- Juho