Asiakkaiden kokemuksia
Bodymajasta

bodymaja palautteet

Tyytyväiset asiakkaat ja palvelun kehittäminen ovat meille tärkeitä. Bodymajan kehonkoostumusmittauksia on tehty jo yli 1000 ja palaute saa meidät aina hyvälle tuulelle. Tässä muutamia asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme.

Olin innoissani tästä helposta ja vaivattomasta, rahansa arvoisesta mittausmahdollisuudesta. Minulle juuri sopiva palvelu, juuri sopivalla sijainnilla.
- Venla
Mielestäni erittäin helpoksi ja saavutettavaksi luotu konsepti. Inbodyyn oli helppo mennä omiin aikatauluihin sopivana ajankohtana ja matalalla kynnyksellä. Hinta oli mielestäni erittäin sopiva ja tulen varmasti ostamaan paketin uudelleen. Suosittelen jo useammalle ystävälleni jotka heti kiinnostuivat ostamaan testiä. Tulokset oli kirjoitettu hyvin auki kansankielellä ja oli helposti tulkittavissa.
- Riia
Tein 2021 loppuvuodesta päätöksen lähteä pudottamaan painoa, mutta halusin pyrkiä tekemään sen menettämättä merkittävästi lihasmassaa. Tutustuin vaihtoehtoihin seurata prosessin etenemistä, jonka perusteella löysin Bodymajan nettisivut tammikussa 2022. Bodymaja tarjoaa juuri sitä mitä tarvitsen eli helpon omaan aikatauluun sopivan mittauksen, jossa maksain vain tarvitsemastani palvelusta (laadukkaan ammattikäyttöön tarkoitetun mittalaitteen käytöstä) enkä kenenkään PT:n tai muun henkilön työajasta, joka kävisi itselle jo tuttua raporttia kanssani läpi. Bodymajan vahvuudet on loistava vapaus käydä mittauksessa itselle sopivaan aikaan ja itselle sopivassa paikassa. Hinta on myös edullisempi kuin palveluissa, joissa maksat mittalaitteen lisäksi mittaajalle. Omaa projektiani tukemaan otin 12kk Unlimited -palvelupaketin, jonka kanssa yhden mittauksen hinta jää todella edulliseksi, kun käyn mittauksessa kerran kuukaudessa.
- Juho
Mielestäni hinta oli sopiva ja kiva kun on myös edullisia "paketteja". Testissä käyminen sujui vaivatta ja sain tulokset luvatusti heti. Testikoppi oli todella siisti. Ihmettelin että pitääkö ovi jotenkin lukita sisältäpäin. Kiva että oli desinfiointipyyhkeitä. Kaiken kaikkiaan oiva ja helppo palvelu ja laitoinkin suositukset heti eteenpäin omassa IGssäni lähipiirilleni.
- Hanna
Hinta on mielestäni kohdillaan ja mittauspiste hyvässä paikassa(kauppakeskus kaaressa). Tulokset heti kännykässä ja selkeät. Samoin itse mittaus selkeästi ohjeistettu ja helppo suorittaa. Suosittelen sijoittamaan muutaman kympin vuodessa kolmeen mittaukseen jos olet kiinnostunut kehosi koostumuksesta.
- Jani
Mittaus sujui oikein vaivattomasti ja ohjeita oli riittävästi - niin sähköpostiviestin muodossa ennen käyntiä kuin itse mittaushuoneessa. Tulokset olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä (eli hyvin selitetty, kaikki termit eivät olleet minulle ennestään tuttuja). Tulokset olivat myös laajemmat kuin mitä odotin - arvioitu kalorien kulutus eri lajeissa oli kiva yllätys! Käyttäisin ehdottomasti uudestaan.
- Krista
Kävin ensimmäistä kertaa Bodymajan inbody-mittauksessa. Hieno systeemi, pääsee omien aikataulujen mukaan ilman ajanvarausta. Kattavat tulokset ja selitykset kätevästi heti mittauksen jälkeen luettavissa. Ostin kolmen kerran paketin, jotta pystyy seurailemaan oman kunnon kehittymistä, hintalaatusuhteeltaan se oli mielestäni paras vaihtoehto. Suosittelen!
- Emilia
Hinta oli edullinen ja sain kattavan raportin omasta kehostani. Se oli yllättävänkin yksityiskohtainen. Testaus oli erittäin vaivatonta ja yksinkertaista. Menen todennäköisesti uudelleen testiin noin 3-6 kuukauden kuluttua. On toivottavasti mukava nähdä aloitetun kuntosaliharjoittelun tuoma tulos.
- Paula
Kaikki toimi erinomaisen hyvin; sain nopeasti apua ongelmatilanteessa, kun olin laittanut väärän puhelinnumeron tietoihini. Laitetta oli helppo käyttää itsenäisesti ja bodymajan sijainti kauppakeskuksessa ilman ajanvarauksen tekoa etukäteen helpottivat ajatusta käydä mittauksessa silloin, kun se itselle sopii parhaiten.
- Tepa
Hinta oli sopiva ja mittaus tapahtui vaivattomasti. Ehdottomasti suosittelisin tätä muille.
- Harri
Hinta sopiva, laite selkeä ja helppo käyttää. Tulokset selkeät. Itse aion käydä taas 3kk päästä uudestaan kun ruokaremontti ja painonpudotus meneillään. Suosittelen lämpimästi.
- Taru
Mittaus oli mielenkiintoinen ja positiivinen kokemus. Sain hyvää tietoa ja motivaatiota parantaa tuloksiani. Hinta oli hyvä ja mittaus helppo ja nopea.
- Jetta
Olen käyttänyt inbodya aiemminkin joten tulosten tulkinta on jossain määrin tuttua, mutta vaikka ei olisikaan noista saa hyvän kuvan. Ja tykkään myös siitä että tulokset jäävät vertailtavaksi. Tulen varmasti käyttämään uudelleen ja suosittelen muillekin.
- Jari
Hinta on ok, otin saman tien vuosipaketin, kun meneillään on pitkäkestoinen projekti. Käytännön mittaus on helppo ja selkeä ja ääniopastus ymmärrettävä. Tällainen privaattimittaus madaltaa kynnystä, kun ei ole mikään huippukuntoinen, eikä ainoa kehityskohde ole lihasten lisäys vaan myös rasvakudoksen vähentäminen. Hyvin saa seurattua myös vamman jälkeistä kuntoutusta ja lihassymmetrian palautumista, koska arjessa ei niin helposti huomaa, että se toinen jalka on edelleen heikompi. Itselleni ainakin tosi kätevä ja kannustava tapa seurata muutosta pidemmällä aikavälillä!
- Eleonoora
Hinta oli kohtuullinen ja mittaus sujui helposti ja nopeasti. Tulokset olivat kattavat ja hyvin selitetty mitä mikäkin tulos tarkoittaa. Suosittelisin ehdottomasti kaverille.
- Jannika
Olen pitkä aikainen inbodyn mittauksen käyttäjä. Aikaisemmin mittaaminen on ollut aika kallista ja tätä on tullut tehtyä vain muutaman kerran vuodessa. Bodymajan myötä mittaaminen on edullisempaa ja helpompaa, kun ei tarvitse varata aikaa etukäteen mihinkään. Nykyisin tuleekin käytyä kehonkoostumusmittauksessa useammin, jolloin ruumiinrakenteen muutosten seuraaminen on helpompaa. Tämä helpottaa varsinkin ruokavalion virittelyä ja kuntosaliohjelmien muutosten seurantaa. Bodymajan oma body raportti on huomattavasti selkeämpi, kuin inbodyn alkuperäinen raportti. Olisi kyllä kiva jos mittauspisteet aukeaisivat jo klo 06, eikä vasta klo 07, jolloin ennen työpäivää olisi kiva käydä mittauksessa halutessaan.
- Ville
Helppo ja mutkaton palvelu. Mielenkiintoista tietoa ja hieno portaali.
- Amanda
Hinta oli mielestäni sopiva. Tulosten saaminen oli erittäin mielenkiintoista: Raportti oli laadukas ulkoisesti (kieli, ulkonäkö) ja sisällön kustomointi toimi hyvin. Suosittelinkin kokemuksen perusteella mittausta jo työkavereille.
- Juho